eMKa werkt samen met het UWV

Het UWV heeft als doel mensen zo snel mogelijk aan het werk te krijgen, op een voor hen passende werkplek. Daartoe worden onder andere de trajecten "Werkfit" en "Naar Werk" ingezet. 

Als je door het UWV wordt doorverwezen, kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs. 


Wat mag je verwachten?

Als je kiest voor begeleiding door eMKa mag je rekenen op een persoonlijke en op jou afgestemde begeleiding van onze - door het UWV erkende - coaches.

Wij werken regionaal, waardoor je altijd begeleid wordt door een re-integratiecoach uit jouw buurt. Het voordeel daarvan is dat deze coach dus ook de mogelijkheden kent van de arbeidsmarkt in jouw directe omgeving. 


Werkfit

Een Werkfit traject wordt ingezet om mensen zodanig te begeleiden dat zij op alle fronten geschikt zijn om aan het werk te gaan en daar geen belemmeringen meer in te ervaren. Dat betekent dat we aandacht besteden aan tenminste één van de volgende onderwerpen:

  • Versterken werknemersvaardigheden
  • Verbeteren persoonlijke effectiviteit
  • Arbeidsmarktpositie in beeld brengen

In het kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat jij nodig hebt en hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Meer informatie vind je hier


Naar Werk

Een Naar Werk traject wordt ingezet voor mensen die al geschikt zijn om aan het werk te gaan en hen te helpen met het vinden van passend werk. Samen kijken we dan bijvoorbeeld naar:

  • Het opstellen van een goed CV en een goede sollicitatiebrief
  • Schriftelijke en mondelinge presentatievaardigheden
  • Social media en netwerken
  • Zelfstandig ondernemerschap
  • Benaderen van werkgevers en intermediairs

In het kennismakingsgesprek kijken we samen naar dat wat al goed is en dat waar je nog ondersteuning bij kunt gebruiken. Meer informatie vind je hier.


Nieuw

Het UWV is met een pilot gestart en heeft de mogelijkheid om ook andere instrumenten in te zetten, als Werkfit en Naar Werk niet inzetbaar lijken. Ook eMKa doet mee aan deze pilot. Graag helpen we mensen die het lastig vinden om de deur uit te gaan, mee te doen aan georganiseerde activiteiten, vrijwilligerswerk te doen of geheel zelfstandig een opleiding te volgen. Ook kunnen we helpen te onderzoeken in de praktijk wat je nu eigenlijk kunt, wat je leuk vindt en waar je hobbels hebt. Lees verder.....


En mocht je willen weten hoe anderen over ons denken? Kijk hier maar!