Ons team - samen zijn wij eMKa

Ook wij willen onze kwaliteiten optimaal inzetten en benutten. Dan doen wij ons werk ook met veel plezier.

In de praktijk is gebleken al onze coaches hetzelfde vak uitoefenen, maar ook ieder zijn eigen specialisaties heeft. Door de ruimte te krijgen die in te zetten, zijn we in staat een volledig pakket te bieden aan onze klanten. We vullen elkaar aan, we versterken elkaar en we kunnen elkaar vervangen. Bovendien hebben we een groot netwerk van deskundige mensen waar we uit kunnen putten, mochten we er zelf even niet meer uitkomen. 

Onze missie

Wij beogen met eMKa een stabiele, deskundige en kwalitatief hoogwaardige partner te zijn voor organisaties/bedrijven in Oost Nederland op gebied van mobiliteit en duurzame personele inzet. Dit realiseren we met flexibele medewerkers die beschikken over een brede complementaire expertise met een realistische en nuchtere kijk op het loopbaanvak en een uitgebreid netwerk in de regio. 

Ons team

Hieronder stellen onze medewerkers zich aan je voor. Als je op de naam van de coach klikt, kom je terecht op het LinkedIn profiel. Wil je meer persoonlijke informatie? Lees hier dan verder.

Samenwerking, oprecht en open, dat is waar het voor ons om draait!  Ernie van Brink             

              Trees Zeilstra

Senior adviseur en trainer        

           Senior adviseur en trainer
Karin Overbeek


Senior Adviseur 

Senior adviseur

Mannie Slagman 

Miranda Kroes

Senior Adviseur

Senior adviseur

Nelly de Kinkelder

Renate Dijkstra

Senior adviseur en trainer

Senior Adviseur en trainer

Sonja van der Schaaf

Yvonne Aaltink

Wandelcoach

Senior adviseur en casemanager